Werk Team


“De Stille Motor”

We geven het toe, het is en beetje rare opening. Want het ook kunnen zijn: daar waar jullie komen zijn wij al geweest. Maar daarom deze presentatie.

Wat is onze algemene taak? Wij ondersteunen de teams en algemene werkzaamheden voor, tijdens en na de Paroba.

Vanaf donderdag de aanvoer van materialen, zoals vuurtonnen, pallets, zand voor het kook- en kampvuur, dranghekken plaatsen en zetten we de kook- en fouragetent op. We zorgen er voor dat er voldoende elektra aansluitingen zijn voor het kookteam, persteam en natuurlijk ook het theater.

Maar, we ondersteunen ook de andere teams bij het opbouwen. Op de vrijdag en zondag zijn wij “De motor” om grote aanhangers naar het terrein of naar de parkeerplaats te brengen. Daarnaast controleren we ook jullie gasslangen, voordat jullie mogen koken. Indien we gaan koken op houtvuur, zorgen we ervoor dat jullie stookplaats klaar is en dat jullie veilig aan de slag kunnen gaan. We verwerken het hout dan op een professionele manier.

Bij de hike zorgen we dat alle posten voorzien worden van materialen om de posten op tijd gereed te hebben voor dat jullie komen, daarnaast zorgen we voor jullie natje en droogje. Na afloop van de Paroba zorgen we dat alles weer netjes achtergelaten wordt, en brengen we alle spullen weer terug.

Tot op de Paroba!