Subkamp 1 – Geel – Snapchat


snapchat“Welkom in het subkamp Snapchat! Je zit in het vetste, leukste en meest fanatieke subkamp.” Dat zou echt een standaard¬†tekst zijn om jullie te vertellen wat je van het subkamp Snapchat kan verwachten. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, (of niet, maar dan heb je wel een reden boos te zijn op je troepstaf) zijn wij internetgeeks. Jullie denken dan meteen aan suffe jongens die hele dagen achter de computer zitten om voor de lol een willekeurige andere computer op de wereld te hacken en dat is zo, maar (daar is de in volle hoop verwachte ‘maar’) dat zijn alle geeks. Geeks zijn namelijk mensen die zich heel erg met iets bezighouden.

Wij als ‘Snapchatgeeks’ zijn dus constant bezig met snapchatten. We zijn er zelfs al zolang mee bezig dat we destijds vergeten zijn te eten. We zijn allemaal een hongerige, maar niet eenzame, dood gestorven. ‘Maar als we dood zijn, hoe kunnen we dan aan de PaRoBa deelnemen?’ hoor ik je al denken. We waren zo erg bezig met Snapchat dat we Magere Hein (a.k.a. De Dood) compleet hebben genegeerd toen hij ons op kwam halen. Dat wil zeggen dat we nu spoken zijn. Al Snapchattend dwalen wij rond over de wereld en verblijden wij iedereen met onze Snaps.


We kunnen paroba natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder voedselsnaps te maken. Daarom is er zondagochtend een tostiwedstrijd. De subkampstaf maakt er een voedselsnap van en proeft of de smaak ook goed is.

 

Indeling subkamp:

 Subkamp 1 РGeel РSnapchat
SC1 Wartburggroep Scouts Ploeg 1 Abel van den Heuvel
SC2 Scouting Holendrecht Scouts Ploeg 1 Daphne Best
SC3 Scouting Diemen I Verkenners Ploeg 1 Djiminy Griffioen
SC4 Scouting Kagiwepi Land Scouts Ploeg 1 Dominique Geerlings
SC5 Keizer Karel Groep Land Scouts Ploeg 2 Lauren Monincx
SC6 Radboudgroep La Grimas Ploeg 1 Noah Schoute
SC7 Kantankye Scouts Ploeg 1 (onbekend)