Nerds & Geeks


Heeeej daar! Ik ben Stefan, ook wel genoemd: Stefan de Man. Ik ben helemaal gek van Facebook. Elke dag poppen er wel 100 ideeën in mijn hoofd op voor nieuwe posts en filmpjes.

Ik moet op alles reageren wat in mijn lijst voorbij komt. Ik heb 4 toffe vrienden die dit samen met mij doen maar iedereen heeft een eigen specialiteit namelijk:

  • Meggie de Gekkie: diehard Instagrammer
  • Richardo JWZ: bekendste YouTuber aller tijden
  • MaxIMUS: de Snapchat Selfie Koning!
  • En last but not least, PieterPieter monteert alles voor ons.

Wij bloggen, vloggen, maken filmpjes en foto’s de hele dag door. Social media is de toekomst, alles bereikt iedereen in no-time.

Misschien als ik zo door ga, word ik ooit nog CEO van Facebook! Maar dat zijn plannen voor de toekomst. Nu verder met filmen! Zie jullie op de Paroba van 2015!

Dit jaar gaan we met de Paroba het Internet 2.0 op en worden we samen digitaal aan elkaar gekoppeld…Social media heerst en snelle updates zijn vanzelfsprekend. Waar ben je nu? is de eerst gestelde vraag. Internet 2.0… Wie heeft de meeste likes? Wie waagt zich in het Diepe Net? 

‘Nerds’ en ‘geeks’ zijn inmiddels stoere geuzennamen geworden en samen met Stefan, Meggie, Richardo, MaxIMUS, Pieter en alle andere scouting-nerds gaan we het digitale avontuur aan! 

Wat dat betekent, ga je beleven op… Paroba 2015: Nerds & Geeks.