Kook Team


Hey hallo allemaal!

 

Jullie kennen ons vast nog wel: HET kookteam van Paroba.

Dit jaar zijn we weer compleet qua teamgenoten, hihi, dus maken we er weer een super feest van.

Het klinkt heel leuk, HET kookteam, en het is ook heel leuk, maar het is ook flink aanpoten.

Helaas mogen wij niet voor jullie deelnemers koken, maar doen wij dit alleen voor de medewerkers die alles weer in goede banen leiden!

 

Wel kunnen jullie bij ons de fourage ophalen, MITS jullie wèl de kratten van jullie groepjes inleveren: vrijdagavond nadat jullie persoonlijk kampje klaar is en NA elke maaltijd!!! Ook het eten dat je over hebt!

Gebeurd dit niet, dan is er voor de volgende maaltijd GEEN eten. Trouwens, het moet toch niet zo zijn dat WIJ achter jullie spullen aangaan… Dus, lever de kratjes op tijd in: is voor iedereen wel zo prettig!!!

 

Uiteraard kunnen jullie ook bij ons extra eten halen. Let wel op: wij zijn geen supermarkt, dus kunnen wij jullie niet alles geven!

Zorg er ook voor dat het kookgereedschap in jullie kookkist compleet is, want wij zijn wat dat betreft geen uitleencentrum. Heb je bijvoorbeeld een garde nodig en die heb je niet mee en die wil je bij ons lenen? Jammer dan, gebeurt niet.

Neem dan twee vorken en steek die in elkaar en voilà: Een mini garde, waar je uitstekend mee kan kloppen!

 

Oja, let ook op dat je GEEN houdbare ingrediënten voor jullie eten meeneemt! Wij hebben daar GEEN koelruimte voor! Wil je in een gerecht bijvoorbeeld slagroom gebruiken, neem dan de houdbare, dus geen verse! Dus ook geen crème fraîche of zure room en dat soort artikelen. En laat etenswaren niet in de zon liggen!!!

 

Het diner voor de kookwedstrijd wordt samengesteld door de jury, dus als het iets schijnbaar onmogelijk is, moet je bij hen klagen en niet bij ons. Daar bemoeien wij ons dus niet mee. Wij zorgen voor een verrukkelijke warme hap voor de leiding!

Dit jaar is dat:…………dat blijft nog een verrassing!

 

Wij wensen jullie een heel gezellig Paroba en dat jullie heel veel lol mogen beleven.

Wij hebben dat zeer zeker!

 

Groetjes,

Moos, Jelena, Stofje, Marjolein, Dieuwertje, Loetje, Helena, Ilse.